Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne kotlety - soczyste i delikatne, swój wyjątkowy smak zawdzięczają genialnym połączeniu kilku tajemniczych składników. Takie jak lubi moja rodzina.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 28
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 75
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10516
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 100
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy , kroimy w dwu centymetrowe plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Cebule obieramy, drobno kroimy i szklimy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno pokrojona kapustę oraz obrana i startą na tarce o dużych oczkach marchew. 3. Następnie dodajemy obraną z nasion paprykę i pokrojoną w drobną kostkę. Warzywa solimy i 10 minut dusimy.
4. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
5. Mięso zwijamy w roladki, panierujemy w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 6. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
7. Roladki gotowe. 8. Smacznego.