Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki boczkowi roladki są przepyszny,polecam.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31031
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5605
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31031
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5605
Składniki
Mięso pokroić w plastry i rozbić. Cebulę obieramy i kroimy kostkę, następnie prużymy na patelni. Boczek kroimy w drobną kostkę dodajemy do cebuli.
Dodajemy pokrojone pieczarki nadal prużymy.
Paprykę kroimy w cienkie paseczki, dodajemy do pieczarek
Doprawiamy pieprzem oraz solą. Farsz studzimy. Schab rozkładamy doprawiamy solą oraz pieprzem.
Nakładamy farsz.
Zawijamy w roladki
Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. Przygotowujemy mąkę oraz bułkę. Roladki obtaczamy najpierw w jajku następnie w mące ponownie w jajku i bułce tartej. Tak gotowe roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. Smacznego.