Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna odmiana dla popularnych kotletów schabowych
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5838
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1308
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5838
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Składniki
1. kotlety rozbić, posolić i posypać pieprzem, odstawić, 2. cebulę i czosnek pokroić w plasterki, rozgrzać olej z suszonych pomidorów, wrzucić warzywa, posolić, dusić na małym ogniu, nie rumieniąc, można podlać wodą, dodać pokrojone suszone pomidory, 3. na kotlety rozłożyć boczek, na to po łyżce duszonej cebuli, zwijać roladki, panierować w mące, jajku i bułce, smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano, smacznego