Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny salceson zrobiony z mięsa gęsiego i ćwiartek z kurczaka oraz dodanymi warzywami takimi jak papryki, czerwona i żółta oraz zielonym groszkiem.
garnek, nóż, osłonka, termometr,
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118081
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8409
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2137
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1542
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118081
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8409
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2137
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1542
Składniki
Wymytą gęś kroimy na porcje i umieszczamy razem z ćwiartkami kurczaka w większym garnku. Mięso gotujemy do miękkości.
Ugotowane kawałki studzimy i oddzielamy mięso od kości, kroimy w grube kawałki, przekładamy do miski, doprawiamy do smaku, dodajemy pokrojone papryki w kostkę, groszek i wlewamy wywar z żelatyną. Wszystko dokładnie mieszamy.
Napełniamy osłonkę poliamidową 100 mm. Parzymy w temp. 80 stopni Celsjusza 90 minut. Studzimy i do lodówki.
Smacznego !!!