Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny salceson zrobiony z mięsa gęsiego i ćwiartek z kurczaka oraz dodanymi warzywami takimi jak papryki, czerwona i żółta oraz zielonym groszkiem.
garnek, nóż, osłonka, termometr,
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2560
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3244
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102048
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6436
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2560
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3244
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102048
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6436
Składniki
Wymytą gęś kroimy na porcje i umieszczamy razem z ćwiartkami kurczaka w większym garnku. Mięso gotujemy do miękkości.
Ugotowane kawałki studzimy i oddzielamy mięso od kości, kroimy w grube kawałki, przekładamy do miski, doprawiamy do smaku, dodajemy pokrojone papryki w kostkę, groszek i wlewamy wywar z żelatyną. Wszystko dokładnie mieszamy.
Napełniamy osłonkę poliamidową 100 mm. Parzymy w temp. 80 stopni Celsjusza 90 minut. Studzimy i do lodówki.
Smacznego !!!