Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny salceson zrobiony z mięsa gęsiego i ćwiartek z kurczaka oraz dodanymi warzywami takimi jak papryki, czerwona i żółta oraz zielonym groszkiem.
garnek, nóż, osłonka, termometr,
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3659
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 467
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3659
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 467
Składniki
Wymytą gęś kroimy na porcje i umieszczamy razem z ćwiartkami kurczaka w większym garnku. Mięso gotujemy do miękkości.
Ugotowane kawałki studzimy i oddzielamy mięso od kości, kroimy w grube kawałki, przekładamy do miski, doprawiamy do smaku, dodajemy pokrojone papryki w kostkę, groszek i wlewamy wywar z żelatyną. Wszystko dokładnie mieszamy.
Napełniamy osłonkę poliamidową 100 mm. Parzymy w temp. 80 stopni Celsjusza 90 minut. Studzimy i do lodówki.
Smacznego !!!