Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny salceson zrobiony z mięsa gęsiego i ćwiartek z kurczaka oraz dodanymi warzywami takimi jak papryki, czerwona i żółta oraz zielonym groszkiem.
garnek, nóż, osłonka, termometr,
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 324
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1948
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3909
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3759
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 523
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 324
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1948
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3909
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3759
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 523
Składniki
Wymytą gęś kroimy na porcje i umieszczamy razem z ćwiartkami kurczaka w większym garnku. Mięso gotujemy do miękkości.
Ugotowane kawałki studzimy i oddzielamy mięso od kości, kroimy w grube kawałki, przekładamy do miski, doprawiamy do smaku, dodajemy pokrojone papryki w kostkę, groszek i wlewamy wywar z żelatyną. Wszystko dokładnie mieszamy.
Napełniamy osłonkę poliamidową 100 mm. Parzymy w temp. 80 stopni Celsjusza 90 minut. Studzimy i do lodówki.
Smacznego !!!