Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy smak schabu, polecam !
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 104
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4330
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2609
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 104
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4330
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2609
Składniki
w schabie robimy dwie dziury wkladamy do kazdej dziury po jednej kielbasce, ( Mergez to marokanskie tluste paprykowe pikantne kielbaski z ktorych w czasie pieczenia wytapia sie tluszcz i przechodzi do miesa powodujac, ze nie jest ono suche i dostaje doskonalego smaku od kielbasek )dookola schab owijamy szynka i plastrami sera zwijamy sznurkiem i marynujemy w marynacie zrobionej z wina i przypraw, wkladamy do naczynia zaroodpornego dokola wrzucamy lekko zmiazdzony czosnek i cebule w cwiartkach, dla wygody mozna dookola w naczyniu wrzucic ziemniaki pokrojone w kostke , bedzie gotowy obiad, piec w piekarniku okolo godzine w 200 stopniach, smacznego