Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy smak schabu, polecam !
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424886
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 746
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424886
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Składniki
w schabie robimy dwie dziury wkladamy do kazdej dziury po jednej kielbasce, ( Mergez to marokanskie tluste paprykowe pikantne kielbaski z ktorych w czasie pieczenia wytapia sie tluszcz i przechodzi do miesa powodujac, ze nie jest ono suche i dostaje doskonalego smaku od kielbasek )dookola schab owijamy szynka i plastrami sera zwijamy sznurkiem i marynujemy w marynacie zrobionej z wina i przypraw, wkladamy do naczynia zaroodpornego dokola wrzucamy lekko zmiazdzony czosnek i cebule w cwiartkach, dla wygody mozna dookola w naczyniu wrzucic ziemniaki pokrojone w kostke , bedzie gotowy obiad, piec w piekarniku okolo godzine w 200 stopniach, smacznego