Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy smak schabu, polecam !
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18471
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7052
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30615
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29355
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18471
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7052
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30615
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29355
Składniki
w schabie robimy dwie dziury wkladamy do kazdej dziury po jednej kielbasce, ( Mergez to marokanskie tluste paprykowe pikantne kielbaski z ktorych w czasie pieczenia wytapia sie tluszcz i przechodzi do miesa powodujac, ze nie jest ono suche i dostaje doskonalego smaku od kielbasek )dookola schab owijamy szynka i plastrami sera zwijamy sznurkiem i marynujemy w marynacie zrobionej z wina i przypraw, wkladamy do naczynia zaroodpornego dokola wrzucamy lekko zmiazdzony czosnek i cebule w cwiartkach, dla wygody mozna dookola w naczyniu wrzucic ziemniaki pokrojone w kostke , bedzie gotowy obiad, piec w piekarniku okolo godzine w 200 stopniach, smacznego