Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 718
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 79
Składniki
Schaby rozbijamy na 1 cm doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy cebulę, ziele angielskie, i liście laurowe. Zalewamy mlekiem i wstawiamy do lodówki na noc.
Rano schaby obtaczamy w bułce,mące i jajku smażymy na smalcu. Cebule obtaczamy w jajku i również smażymy. Podajemy z frytkami lub zapiekanymi ziemniakami.