Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso po upieczeniu rozpływa się w ustach.Serdecznie polecam:)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14571
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19635
Składniki
Mięso pokroić w plastry. Cebulę w grubsze piórka,a papryczki w kostkę. Dać do miski,zalać mlekiem,posolić 1/2 łyżeczki i popieprzyć. Całość wymieszać ,przykryć i dać na noc do lodówki. Przed smażeniem wyjąć mięso z cebuli , odsączyć z mleka . Panierować w mące,jajkach roztrzepanych i bułce tartej. Kłaść na gorący tłuszcz i smażyć na złoty kolor.
Smacznego życzę!