Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 16-04-2011
pyszne, ciekawe połączenie smaków
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11018
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6316
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13280
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5042
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11018
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6316
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5403
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13280
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5042
Składniki
Schab natrzeć i zostawić w zalewie na dobę, można też na 48 godzin
Piec w rękawie foliowym - 1 kg - 1 h