Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie zaskakujące wyrafinowanym smakiem. Czując zapach i gryząc pierwszy kęs poczujesz się jak u babci :) Smakuje wyśmienicie na ciepło jako danie główne, po wystudzeniu świetnie nadaje się do kanapek. Polecam :)
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 276
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21600
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 276
Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...
Odsłon: 21600
Składniki
Schab zalewamy przegotowaną,zimną wodą. Dodajemy według uznania liście laurowe, ziele angielskie i około pół szklanki soli. Mięso w marynacie wstawiamy do lodówki.
Po zamarynowaniu ( ja marynuję dwie doby) nacieramy mięso pieprzem i majerankiem. Jeśli ktoś lubi również czosnkiem. Pieczemy około godziny w rękawie do pieczenia. Smacznego :)