Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie zaskakujące wyrafinowanym smakiem. Czując zapach i gryząc pierwszy kęs poczujesz się jak u babci :) Smakuje wyśmienicie na ciepło jako danie główne, po wystudzeniu świetnie nadaje się do kanapek. Polecam :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40471
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 424
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 203
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 387
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9314
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40471
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 424
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 203
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 387
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9314
Składniki
Schab zalewamy przegotowaną,zimną wodą. Dodajemy według uznania liście laurowe, ziele angielskie i około pół szklanki soli. Mięso w marynacie wstawiamy do lodówki.
Po zamarynowaniu ( ja marynuję dwie doby) nacieramy mięso pieprzem i majerankiem. Jeśli ktoś lubi również czosnkiem. Pieczemy około godziny w rękawie do pieczenia. Smacznego :)