Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 396
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1735
Smaczne danie :)
Odsłon: 840
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1631
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 396
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1735
Smaczne danie :)
Odsłon: 840
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1631
Składniki
Z oliwy i reszty podanych składników przygotować zaprawę. Plastry schabu opłukać, osuszyć. Każdy dokładnie pokryć zaprawą.
Tak przygotowany schab przełożyć do naczynia żaroodpornego polewając pozostałą zaprawą.
Naczynie przykryć i piec 1,5 godziny, w połowie pieczenia plastry przewrócić na drugą stronę i ewentualnie dolać wody, jeśli trzeba.
Smacznego.