Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam schab w takim właśnie wydaniu, ponieważ mięso smakuje wyjątkowo;)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 158
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1871
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14627
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 158
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1871
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14627
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19684
Składniki
Mięso umyć, rozkroić w taki sposób, by można było je potem zwinąć, przyprawić. Poukładać na mięsie liście świeżej bazylii i plastry mozzarelli. Mięso zwinąć i jeszcze z wierzchu przyprawić. Zawinąć szczelnie w folię spożywczą i piec w temp. 160 stopni przez ok. 120 min.
Po upieczeniu mięso odwinąć, by odparowało. Podawać np. z puree ziemniaczanym i surówką z czerwonej kapusty. Można podawać także z ulubionym sosem... Smacznego!