Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne.Na podstawie przepisu z kuchni polskiej.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29269
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29269
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2216
Składniki
w rondlu zagotować wodę z dodatkiem soli,ziół i pieprzu,włożyć schab i gotowac 15 minut na małym ogniu
następnie rondel zestawic z ognia,l przykryć i poczekać az mięso wystygnie w wywarze
zimny schab obsuszyć,posypac pieprzem i zrumienić na gorącym tłuszczu z każdej strony i takie przełozyc do brytfanny lub blaszki
cebule obrać,przekroic na pół i do każdej połówki wcisnąć gożdzik,mięso polać tłuszczem od smażenia ,przykryć brytfanne i wstawic go gorącego piekarnika
mięso jest gotowe wtedy kiedy cebula sie zrumieni.
do tego dania swietnie pasuje chłodnik z buraków i ogórków