Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry schabu pieczone z warzywami.
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 194
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 84
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 55
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7831
Chcę Wam dziś przedstawić przepis na bardzo delikatne i po prostu wspaniałe c...
Odsłon: 194
Przepyszne jako dodatek do obiadu. Bardzo dobrze smakują samodzielnie.
Odsłon: 84
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 55
Soczyste i aromatyczne danie na obiad, które przygotujesz w pół godziny. Z do...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7831
Składniki
Plastry schabu oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. W miseczce przygotować marynatę, wlać 3 łyżki oliwy z oliwek, dodać musztardę, mieloną paprykę słodką i ostrą, majeranek i wymieszać wszystko razem. Mięso dokładnie wymieszać w marynacie i odstawić. Ziemniaki obrać i pokroić na ćwiartki. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Polać oliwą, posypać solą, pieprzem, papryką mieloną słodką i ostrą oraz tymiankiem. Dokładnie je wymieszać. Paprykę pokroić na mniejsze kawałki, marchewkę w plasterki i posiekać cebulę. Przełożyć je do naczynia. Na warzywa położyć plastry schabu. Piekarnik nagrzać do 200st i piec ok 40 -50 min
Piekarnik nagrzać do 200st i piec ok 40 -50 min