Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na obiad, przekąskę czy nawet na kanapkę ;-D
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6330
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 358
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1913
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6330
Polecam.
Odsłon: 354
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 794
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 358
Składniki
Paprykę oczyszczamy i kroimy w paseczki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, dodajemy do papryki razem z ketchupem. Mieszamy i doprawimy solą i pieprzem.
Plastry schabu rozbijamy na kotlety , następnie solimy je i pieprzymy z każdej strony. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i każdego smarujemy łyżeczką majonezu. Na majonez nakładamy porcję warzyw.
Tak przygotowany schab pieczemy w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 35 - 40 minut. Podajemy na gorąco lub na zimno. Smacznego !!!
;-D
;-XD
;-D