Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na obiad, przekąskę czy nawet na kanapkę ;-D
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5600
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9450
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 211
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5600
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9450
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 211
Składniki
Paprykę oczyszczamy i kroimy w paseczki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, dodajemy do papryki razem z ketchupem. Mieszamy i doprawimy solą i pieprzem.
Plastry schabu rozbijamy na kotlety , następnie solimy je i pieprzymy z każdej strony. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i każdego smarujemy łyżeczką majonezu. Na majonez nakładamy porcję warzyw.
Tak przygotowany schab pieczemy w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 35 - 40 minut. Podajemy na gorąco lub na zimno. Smacznego !!!
;-D
;-XD
;-D