Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na obiad, przekąskę czy nawet na kanapkę ;-D
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1859
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 151
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1859
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14591
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19661
Składniki
Paprykę oczyszczamy i kroimy w paseczki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, dodajemy do papryki razem z ketchupem. Mieszamy i doprawimy solą i pieprzem.
Plastry schabu rozbijamy na kotlety , następnie solimy je i pieprzymy z każdej strony. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i każdego smarujemy łyżeczką majonezu. Na majonez nakładamy porcję warzyw.
Tak przygotowany schab pieczemy w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 35 - 40 minut. Podajemy na gorąco lub na zimno. Smacznego !!!
;-D
;-XD
;-D