Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na obiad, przekąskę czy nawet na kanapkę ;-D
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10678
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10678
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9110
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Paprykę oczyszczamy i kroimy w paseczki. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, dodajemy do papryki razem z ketchupem. Mieszamy i doprawimy solą i pieprzem.
Plastry schabu rozbijamy na kotlety , następnie solimy je i pieprzymy z każdej strony. Kotlety układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i każdego smarujemy łyżeczką majonezu. Na majonez nakładamy porcję warzyw.
Tak przygotowany schab pieczemy w piekarniku nagrzanym do temp. 200'C przez około 35 - 40 minut. Podajemy na gorąco lub na zimno. Smacznego !!!
;-D
;-XD
;-D