Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupkość tego dania przekracza wszelkie granice - szczególnie polecam smażone we frytownicy 170st.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 147
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 820
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 147
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 820
Składniki
Mięso zamarynować kilka godzin w przyprawach z octem balsamicznym i odrobiną oleju.
Jaja roztrzepać z mlekiem, doprawić, bułkę tartą wymieszać z serem. Mięsko panierować dwukrotnie (mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem+mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem). Smażyć na oleju ( najlepiej we frytownicy) i spożywać z dobrą surówką i z zachwytem.
Smacznego.