Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupkość tego dania przekracza wszelkie granice - szczególnie polecam smażone we frytownicy 170st.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 379
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 117
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 105
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 66
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2670
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 379
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 117
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 105
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 66
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2670
Składniki
Mięso zamarynować kilka godzin w przyprawach z octem balsamicznym i odrobiną oleju.
Jaja roztrzepać z mlekiem, doprawić, bułkę tartą wymieszać z serem. Mięsko panierować dwukrotnie (mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem+mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem). Smażyć na oleju ( najlepiej we frytownicy) i spożywać z dobrą surówką i z zachwytem.
Smacznego.