Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupkość tego dania przekracza wszelkie granice - szczególnie polecam smażone we frytownicy 170st.
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 404
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1736
Smaczne danie :)
Odsłon: 845
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1645
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 404
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1736
Smaczne danie :)
Odsłon: 845
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1645
Składniki
Mięso zamarynować kilka godzin w przyprawach z octem balsamicznym i odrobiną oleju.
Jaja roztrzepać z mlekiem, doprawić, bułkę tartą wymieszać z serem. Mięsko panierować dwukrotnie (mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem+mieszanka jajowa+bułka tarta z parmezanem). Smażyć na oleju ( najlepiej we frytownicy) i spożywać z dobrą surówką i z zachwytem.
Smacznego.