Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z jakiejś gazety.Smakowite danie.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 193
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 193
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
schab pokroić w cienkie plastry,rozbić cienko,posypać solą i pieprzem
ziemniaki zetrzeć,odcisnąć wodę,dodać mąkę ,jajko,drobniutko pokrojoną cebulę,doprawić solą,pieprzem i majerankiem
plastry mięsa oblepić ciastem ziemniaczanym i smażyć na gorącym oleju
jeśli ciasto jest zbyt rzadkie dodać jeszcze trochę mąki
podawać z surówkami