Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic lepszego nie ma jak mięso w aromatycznym sosie z leśnymi grzybami.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10512
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Cebule obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone, oczyszczone i ugotowane grzyby. 4. Doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą.
5. Tak przygotowany farsz układamy na środku każdego kawałka mięsa, pozostały farsz odkładamy na bok.
6. Brzegi zawijamy w górę i spinamy wykałaczką.
7. Układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180 °C.
8. Po upieczeniu mięso wyjmujemy z rękawa i układamy w naczyniu.
9. Fix Champignon rozrabiamy w ½ szk. wody i hartując wlewamy do grzybów. Jeżeli używamy śmietany, wystarczy tylko wlać do grzybów.
10. Polewamy sosem z grzybami mięso.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.