Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic lepszego nie ma jak mięso w aromatycznym sosie z leśnymi grzybami.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 246
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 878
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7169
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8724
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 246
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 878
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7169
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8724
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Cebule obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone, oczyszczone i ugotowane grzyby. 4. Doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą.
5. Tak przygotowany farsz układamy na środku każdego kawałka mięsa, pozostały farsz odkładamy na bok.
6. Brzegi zawijamy w górę i spinamy wykałaczką.
7. Układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180 °C.
8. Po upieczeniu mięso wyjmujemy z rękawa i układamy w naczyniu.
9. Fix Champignon rozrabiamy w ½ szk. wody i hartując wlewamy do grzybów. Jeżeli używamy śmietany, wystarczy tylko wlać do grzybów.
10. Polewamy sosem z grzybami mięso.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.