Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nic lepszego nie ma jak mięso w aromatycznym sosie z leśnymi grzybami.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231676
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4921
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36161
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1371
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231676
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4921
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36161
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1371
        
        
                Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Cebule obieramy, kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone, oczyszczone i ugotowane grzyby. 4. Doprawiamy pieprzem i ewentualnie solą.
5. Tak przygotowany farsz układamy na środku każdego kawałka mięsa, pozostały farsz odkładamy na bok.
6. Brzegi zawijamy w górę i spinamy wykałaczką.
7. Układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180 °C.
8. Po upieczeniu mięso wyjmujemy z rękawa i układamy w naczyniu.
9. Fix Champignon rozrabiamy w ½ szk. wody i hartując wlewamy do grzybów. Jeżeli używamy śmietany, wystarczy tylko wlać do grzybów.
10. Polewamy sosem z grzybami mięso.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.