Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego schabiku na kanapki wykorzystuję moją domową przyprawę, na którą przepis znajdziecie w moim profilu :) Ledwo uratowałam kawałek, żeby zrobić zdjęcie :)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 806
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425248
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10754
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 806
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425248
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10754
Składniki
Schab natrzyj olejem wymieszanym z przyprawą i zostaw co najmniej na noc w lodówce a najlepiej na dobę. Po tym czasie włóż go do woreczka od szynkowaru i uzbrój szynkowar. Takiej wielkości porcję trzeba parzyć ok. godzinę w ok. 70 stopniach. Pozostaw do ostygnięcia nie wyjmując mięsa z szynkowaru, najlepiej na całą noc w lodówce, żeby mięso nie było zbyt suche.