Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego schabiku na kanapki wykorzystuję moją domową przyprawę, na którą przepis znajdziecie w moim profilu :) Ledwo uratowałam kawałek, żeby zrobić zdjęcie :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119215
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8914
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3217
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3021
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119215
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8914
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3217
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 3021
Składniki
Schab natrzyj olejem wymieszanym z przyprawą i zostaw co najmniej na noc w lodówce a najlepiej na dobę. Po tym czasie włóż go do woreczka od szynkowaru i uzbrój szynkowar. Takiej wielkości porcję trzeba parzyć ok. godzinę w ok. 70 stopniach. Pozostaw do ostygnięcia nie wyjmując mięsa z szynkowaru, najlepiej na całą noc w lodówce, żeby mięso nie było zbyt suche.