Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego schabiku na kanapki wykorzystuję moją domową przyprawę, na którą przepis znajdziecie w moim profilu :) Ledwo uratowałam kawałek, żeby zrobić zdjęcie :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26284
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1579
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26284
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1579
Składniki
Schab natrzyj olejem wymieszanym z przyprawą i zostaw co najmniej na noc w lodówce a najlepiej na dobę. Po tym czasie włóż go do woreczka od szynkowaru i uzbrój szynkowar. Takiej wielkości porcję trzeba parzyć ok. godzinę w ok. 70 stopniach. Pozostaw do ostygnięcia nie wyjmując mięsa z szynkowaru, najlepiej na całą noc w lodówce, żeby mięso nie było zbyt suche.