Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie z niewielu składników. Przygotowanie przed włożeniem do piekarnika zajmuje kilka minut. Dobre z wieprzowiną lub drobiem.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25183
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 195
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 410
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 589
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25183
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 195
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 410
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 589
Składniki
Mięso delikatnie oprószyć przyprawą. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na mięso położyć krążki cebuli. Śmietanę wymieszać z zupą cebulową. Polać mięso.
Wstawić pod przykryciem do piekarnika. Piec 1-1,20 godz. w 290 st.
Ja podaję z ryżem lub ziemniakami i surówką z kiszonych ogórków z groszkiem konserwowym.