Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie proste ale i smaczne.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11189
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4923
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9714
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11189
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4923
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1095
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9714
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1448
Składniki
mięso pokroic w plastry,posypać sola i pieprzem,otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
na tym samym tłuszczu podsmażyc cebule,pokrojone w plasterki pieczarki i marchew
wszystko przełozyc do garnka podlac wodą,dodac kostki i przyprawy,dusić do miekkośći
sporzadzic sos z mąki ( nie za dużo),śmietany i wody,wlac do mięsa i jeszcze chwile pogotować
na koniec dodac natkę,dobrze smakuje z surówką z kapusty