Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone mięso ze schabu, nadziewane brukselką i mozzarellą w pysznym sosie musztardowym.
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 4006
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 238
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 71
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 816
Przepis na proste, ale pyszne i bardzo aromatyczne połączenie makaronu taglia...
Odsłon: 4006
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 238
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 71
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 816
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Na środku każdego kawałka mięsa układamy po jednej brukselce i po dwie kuleczki mozzarelli.
3. Zawijamy mięso do góry i spinamy wykałaczką.
4. Układamy w woreczku do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C.
5. W tym czasie obieramy cebulę, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone drobno pieczarki oraz paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Pod koniec prużenia dodajemy musztardę oraz wlewamy śmietanę.
8. Upieczone mięso układamy w naczyniu, polewamy sosem i dekorujemy pozostałą brukselką oraz serem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.