Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone mięso ze schabu, nadziewane brukselką i mozzarellą w pysznym sosie musztardowym.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2606
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101909
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6298
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2606
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101909
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6298
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Na środku każdego kawałka mięsa układamy po jednej brukselce i po dwie kuleczki mozzarelli.
3. Zawijamy mięso do góry i spinamy wykałaczką.
4. Układamy w woreczku do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C.
5. W tym czasie obieramy cebulę, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone drobno pieczarki oraz paprykę, doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Pod koniec prużenia dodajemy musztardę oraz wlewamy śmietanę.
8. Upieczone mięso układamy w naczyniu, polewamy sosem i dekorujemy pozostałą brukselką oraz serem.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.