Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niespodzianka dla wielbicieli smakowitego mięsa. Najbardziej zaskoczony byłem ja. Kruche-miękkie i wyśmienite w smaku.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28368
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28368
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
12 godzin przed podaniem dania: mięso przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Zalewamy oliwą i wszystko wcieramy do mięsa. Przykrywamy folią wkładamy do lodówki.
Następnego dnia po wyjęciu mięsa z lodówki kładziemy je na rozgrzaną patelnię (bez konieczności dolewania oliwy) mięso smażymy ok. 7 min z każdej strony. Dożo zależy od tego jakie kto lubi wysmażone.
Dla moich wspaniałych koleżanek rada: dla mężczyzn porcje powinny być podwójne lub potrójne. Po jednej będą nienasyceni. Życzę udanego zadowalania...