Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niespodzianka dla wielbicieli smakowitego mięsa. Najbardziej zaskoczony byłem ja. Kruche-miękkie i wyśmienite w smaku.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 262
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1095
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 262
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1095
Składniki
12 godzin przed podaniem dania: mięso przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Zalewamy oliwą i wszystko wcieramy do mięsa. Przykrywamy folią wkładamy do lodówki.
Następnego dnia po wyjęciu mięsa z lodówki kładziemy je na rozgrzaną patelnię (bez konieczności dolewania oliwy) mięso smażymy ok. 7 min z każdej strony. Dożo zależy od tego jakie kto lubi wysmażone.
Dla moich wspaniałych koleżanek rada: dla mężczyzn porcje powinny być podwójne lub potrójne. Po jednej będą nienasyceni. Życzę udanego zadowalania...