Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niespodzianka dla wielbicieli smakowitego mięsa. Najbardziej zaskoczony byłem ja. Kruche-miękkie i wyśmienite w smaku.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam przepis na delikatne i soczyste steki ze...
Odsłon: 4359
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 477
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 604
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 477
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 604
Składniki
12 godzin przed podaniem dania: mięso przyprawiamy solą, pieprzem, przyprawą do mięsa wieprzowego. Zalewamy oliwą i wszystko wcieramy do mięsa. Przykrywamy folią wkładamy do lodówki.
Następnego dnia po wyjęciu mięsa z lodówki kładziemy je na rozgrzaną patelnię (bez konieczności dolewania oliwy) mięso smażymy ok. 7 min z każdej strony. Dożo zależy od tego jakie kto lubi wysmażone.
Dla moich wspaniałych koleżanek rada: dla mężczyzn porcje powinny być podwójne lub potrójne. Po jednej będą nienasyceni. Życzę udanego zadowalania...
Przepisy Wędliny
Wędliny
Swojska karkówka w ziołach
Wędliny
Gotowany boczek wędzony
Wędliny
Pasztet świąteczny
Wędliny
Biała kaszanka na kaszy gryczanej.
Swojska karkówka w ziołach
Karkówka, jest bardzo smacznym mięsem. W tym przepisie można ją serwować na z...
Odsłon: 682
Gotowany boczek wędzony
Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...
Odsłon: 427