Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy jesienne leśne zbiory się udały
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 641
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1364
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 641
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1364
Składniki
Opieńki ugotować w osolonej wodzie ( 10 min). odcedzić.
Grzyby i cebulę ( w kostkę) usmażyć na złoto na oleju, rozgarnąc na patelni i ułożyc plastry schabu (doprawione) . Usmażyć mięso z obu stron po 2-3 minut.
Dodać jogurt grecki i zioła, ewentualnie doprawić. Dusić razem jakieś 5 min. I gotowe.
Smacznego.