Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy jesienne leśne zbiory się udały
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1453
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231837
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4995
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1453
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231837
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4995
Składniki
Opieńki ugotować w osolonej wodzie ( 10 min). odcedzić.
Grzyby i cebulę ( w kostkę) usmażyć na złoto na oleju, rozgarnąc na patelni i ułożyc plastry schabu (doprawione) . Usmażyć mięso z obu stron po 2-3 minut.
Dodać jogurt grecki i zioła, ewentualnie doprawić. Dusić razem jakieś 5 min. I gotowe.
Smacznego.