Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy jesienne leśne zbiory się udały
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 847
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 509
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 847
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 509
Składniki
Opieńki ugotować w osolonej wodzie ( 10 min). odcedzić.
Grzyby i cebulę ( w kostkę) usmażyć na złoto na oleju, rozgarnąc na patelni i ułożyc plastry schabu (doprawione) . Usmażyć mięso z obu stron po 2-3 minut.
Dodać jogurt grecki i zioła, ewentualnie doprawić. Dusić razem jakieś 5 min. I gotowe.
Smacznego.