Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kiedy jesienne leśne zbiory się udały
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 255
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1864
Kiedy myślimy o swoich urodzinach, często chcemy zabłysnąć czymś wyjątkowym i...
Odsłon: 255
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1864
Składniki
Opieńki ugotować w osolonej wodzie ( 10 min). odcedzić.
Grzyby i cebulę ( w kostkę) usmażyć na złoto na oleju, rozgarnąc na patelni i ułożyc plastry schabu (doprawione) . Usmażyć mięso z obu stron po 2-3 minut.
Dodać jogurt grecki i zioła, ewentualnie doprawić. Dusić razem jakieś 5 min. I gotowe.
Smacznego.