Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mięsożerców takich jak ja. Przepis moich koleżanek kucharek które gorąco pozdrawiam.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Długim cienkim nożem zrobić kieszenie na wylot. Nafaszerować mięso czym kto lubi, ja dodałem: śliwki, boczek i czosnek.
Natrzeć mięso solą, pieprzem, mielonym zielem ang. majerankiem i pozostawić w lodówce na ok. 1 godz.
Przed pieczeniem schab obłożyć plastrami słoniny, związać i zapakować do rękawa.
Czas pieczenia ok. 60 min. w temp. 180 st.C.