Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla mięsożerców takich jak ja. Przepis moich koleżanek kucharek które gorąco pozdrawiam.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25374
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 196
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 416
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 602
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25374
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 196
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 416
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 602
Składniki
Długim cienkim nożem zrobić kieszenie na wylot. Nafaszerować mięso czym kto lubi, ja dodałem: śliwki, boczek i czosnek.
Natrzeć mięso solą, pieprzem, mielonym zielem ang. majerankiem i pozostawić w lodówce na ok. 1 godz.
Przed pieczeniem schab obłożyć plastrami słoniny, związać i zapakować do rękawa.
Czas pieczenia ok. 60 min. w temp. 180 st.C.