Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem, gdy brakuje mi pomysłu na zupę...kombinuję ;) Otwieram lodówkę, przeglądam zawartość i tworzę...np. zupę gulaszową ze schabem;)
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11414
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 183
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11414
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 183
Składniki
Na oliwie zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę, następnie dodać pokrojone mięso. Dodać wszystkie przyprawy, wymieszać i dusić przez do miękkości. Białą fasole namoczyć i następnie ugotować z dodatkiem soli. Pieczarki umyć, pokroić w plastry i usmażyć na osobnej patelni. Do miękkiego mięsa przelać fasolę razem z wodą, w której się gotowała. Przełożyć usmażone pieczarki, wymieszać.
Mąkę wymieszać dokładnie ze śmietaną , dodać do zupy i zagotować. Ziemniaki pokroić w kostkę i usmażyć w głębokim tłuszczu.
Zupę podawać z odsączonymi z tłuszczu ziemniakami i chlebem. Smacznego!