Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem nie mamy siły ani ochoty by coś zrobić na obiad lub kolację.Ja polecam moje schabowe na szybko smacznie i efektownie podane mięsko. Polecam:)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 301
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 707
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 719
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 28
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 301
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 707
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 719
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 28
Składniki
Schabik pokroić w pół centymetrowe plastry,obtoczyć w mące posypać zmielonym kminkiem ,posolić ,popieprzyć i kłaść na rozgrzany tłuszcz. Obsmażyć z dwóch stron. Kłaść na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar tłuszczu.
Smacznego życzę!