Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Urozmaicone przekąski a zwłaszcz te nie zawierające mięsa moim zdaniem mogą b...
Odsłon: 633
Włoskie pieczywo na Polskim stole i w koszyczku. U mnie to właściwie wielkano...
Odsłon: 132
Szybkie i smaczne koreczki śledziowe z papryką , idealne na różne okazje i św...
Odsłon: 428
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 474
Włoskie pieczywo na Polskim stole i w koszyczku. U mnie to właściwie wielkano...
Odsłon: 132
Szybkie i smaczne koreczki śledziowe z papryką , idealne na różne okazje i św...
Odsłon: 428
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 474
Składniki
Mięso podzielić na kotlety, rozbić tłuczkiem, nasmarować czosnkiem i posolić. Jajko rozbełtać w dwóch łyżkach mleka. Mięso oprószyć mąką, zamoczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Kotlety odstawić. Cebulę podsmażyć, dodać pieczarki i smażyć ok. 5 min. Rozgrzać olej, usmażyć z jednej strony, obrócić, smażyć przez chwilę, a następnie położyć na nie pieczarki i plastry sera, przykryć i poczekać, aż ser się roztopi. Zdjąć kotlety z patelni i podawać z puree ziemniaczanym i kapustą.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Swojska karkówka w ziołach
Wędliny
Gotowany boczek wędzony
Wędliny
Pasztet świąteczny
Wędliny
Biała kaszanka na kaszy gryczanej.
Swojska karkówka w ziołach
Karkówka, jest bardzo smacznym mięsem. W tym przepisie można ją serwować na z...
Odsłon: 985
Gotowany boczek wędzony
Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...
Odsłon: 665