Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony kotlet schabowy marynowany w musztardzie, majonezie i ziołach, panierowany w jajku i bułce tartej podany z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty i papryk.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 459
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1155
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5873
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1155
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1233
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 459
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1155
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5873
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1155
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1233
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym, smarujemy musztardą i majonezem, zakrywamy i odstawiamy minimum na 2 godziny do lodówki.
Po tym czasie panierujemy w jajku rozbełtanym i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, oraz do miękkości mięsa.
W między czasie obieramy, myjemy ziemniaki, gotujemy w osolonej wodzie. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk. Smacznego !!!