Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony kotlet schabowy marynowany w musztardzie, majonezie i ziołach, panierowany w jajku i bułce tartej podany z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty i papryk.
Mega proste w przygotowaniu ciasto. Jeśli mamy w domu banany i wszystkie pods...
Odsłon: 515
Zupa buraczkowa to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jest to lekko kwaśna, wy...
Odsłon: 130
Mega proste w przygotowaniu ciasto. Jeśli mamy w domu banany i wszystkie pods...
Odsłon: 515
Zupa buraczkowa to prawdziwa uczta dla podniebienia. Jest to lekko kwaśna, wy...
Odsłon: 130
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym, smarujemy musztardą i majonezem, zakrywamy i odstawiamy minimum na 2 godziny do lodówki.
Po tym czasie panierujemy w jajku rozbełtanym i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, oraz do miękkości mięsa.
W między czasie obieramy, myjemy ziemniaki, gotujemy w osolonej wodzie. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk. Smacznego !!!