Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony kotlet schabowy marynowany w musztardzie, majonezie i ziołach, panierowany w jajku i bułce tartej podany z ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty i papryk.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5729
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9535
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 261
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5729
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9535
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 261
Składniki
Plastry schabu przyprawiamy solą i pieprzem ziołowym, smarujemy musztardą i majonezem, zakrywamy i odstawiamy minimum na 2 godziny do lodówki.
Po tym czasie panierujemy w jajku rozbełtanym i bułce tartej i smażymy na gorącym tłuszczu na rumiany kolor, oraz do miękkości mięsa.
W między czasie obieramy, myjemy ziemniaki, gotujemy w osolonej wodzie. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatką z kapusty i papryk. Smacznego !!!