Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w bjajku i bułce tartej kotlety schabowe podane z młodymi ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, ogórków i papryk.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Tłuczkiem do mięsa rozbijamy plastry schabu, oprószamy pieprzem i solą, panierujemy w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Tak przygotowane kotlety smażymy na rozgrzanym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i z sałatką. Smacznego !!!