Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w bjajku i bułce tartej kotlety schabowe podane z młodymi ziemniakami i sałatką warzywną z kapusty, ogórków i papryk.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11485
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 64
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7844
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155031
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1091
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11485
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 64
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7844
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155031
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1091
Składniki
Tłuczkiem do mięsa rozbijamy plastry schabu, oprószamy pieprzem i solą, panierujemy w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Tak przygotowane kotlety smażymy na rozgrzanym tłuszczu na rumiany kolor z obu stron. W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone kotlety podajemy z młodymi ziemniakami posypanymi koperkiem i z sałatką. Smacznego !!!