Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3462
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 19
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3462
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 837
Składniki
1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości 2. Dodać musztardę sarepską i zblendować. 3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować. Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.