Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 693
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 179
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1358
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 693
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 179
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1358
Składniki
1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości 2. Dodać musztardę sarepską i zblendować. 3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować. Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.