Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 826
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1939
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 826
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1939
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Składniki
1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości 2. Dodać musztardę sarepską i zblendować. 3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować. Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.