Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sos do pasztetów podawanych jako zimne przekąski.
1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości
2. Dodać musztardę sarepską i zblendować.
3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować.
Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.
Idealny na święta i na co dzień! Pasztet ma bardzo fajną konsystencję – dość...
Odsłon: 1345
Co sądzicie o pierogach z pasztetem ? Moim zdaniem nie tylko mogą być z mięse...
Odsłon: 135
Domowe kuleczki o smaku Kinder Czekolady. Spróbujcie!
Odsłon: 20
Orzeźwiająca babka bez pieczenia z kolorowych galaretek idealna na upalne dni...
Odsłon: 327
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 328
Pyszny i szybki sposób na deser.Wystarczy ubić śmietanę Śnieżkę dodać owoce,...
Odsłon: 321
Domowe kuleczki o smaku Kinder Czekolady. Spróbujcie!
Odsłon: 20
Orzeźwiająca babka bez pieczenia z kolorowych galaretek idealna na upalne dni...
Odsłon: 327
Bardzo smaczny pasztet z łopatki wieprzowej.
Odsłon: 328
Pyszny i szybki sposób na deser.Wystarczy ubić śmietanę Śnieżkę dodać owoce,...
Odsłon: 321
Składniki
1. Daktyle ugotować w niewielkiej ilości wody do miękkości 2. Dodać musztardę sarepską i zblendować. 3. Dodać musztardę francuską i ponownie zblendować. Podawać do zimnych pasztetów mięsnych różnego rodzaju.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 792
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2212