Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny schab na pierwszy i drugi dzień Świąt.
siatka wędliniarska, rękaw do pieczenia/ papier do pieczenia
Walka z nadprogramowymi kilogramami może stanowić spore wyzwanie. Warto spraw...
Odsłon: 1546
Kotlety ryżowe z marchewką, pietruszką i ciągnącym się żółtym serem to pyszna...
Odsłon: 127
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 64
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3921
Walka z nadprogramowymi kilogramami może stanowić spore wyzwanie. Warto spraw...
Odsłon: 1546
Kotlety ryżowe z marchewką, pietruszką i ciągnącym się żółtym serem to pyszna...
Odsłon: 127
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 64
Krem śmietankowy z dużą ilością serka mascarpone to u mnie w rodzinie krem nr...
Odsłon: 3921
Składniki
Schab nakłuwa się nożem i w otwory wciska się ząbki czosnku, potem naciera się przyprawami i zostawia na noc w lodówce. Użyłam siatki wędliniarskiej aby uzyskać ładna kratkę i aby schab równomiernie się obkurczył. Można piec w rękawie 1,5 h w 185 stopniach. Jeśli nadmiernie się rumieni bez rękawa można użyć kawałka papieru do pieczenia do przykrycia.
Smacznego :)