Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka duszona w rozmarynie to aromatyczna propozycja mięsna na obiad ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12342
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13193
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12342
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13193
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5454
Składniki
Wszystkie przyprawy ze sobą wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i dokładnie, kilka razy obtoczyć w przyprawach. Na patelni rozgrzać oliwę i przełożyć mięso. Obsmażyć przez kilka minut z każdej strony, po czym przykryć i dusić przez ok. 80 min.
Następnie mięso wyciągnąć, pokroić w plastry, przełożyć z powrotem i dusić do miękkości. Gotowe mięso wyciągnąć, przykryć folią aluminiową, a do powstałego sosu przelać śmietankę i wymieszać. Plastry mięsa podawać na sosie :) Smacznego!