Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka duszona w rozmarynie to aromatyczna propozycja mięsna na obiad ;)
Polecam.
Odsłon: 184
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 238
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 113
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 184
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 238
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 113
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 46
Składniki
Wszystkie przyprawy ze sobą wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i dokładnie, kilka razy obtoczyć w przyprawach. Na patelni rozgrzać oliwę i przełożyć mięso. Obsmażyć przez kilka minut z każdej strony, po czym przykryć i dusić przez ok. 80 min.
Następnie mięso wyciągnąć, pokroić w plastry, przełożyć z powrotem i dusić do miękkości. Gotowe mięso wyciągnąć, przykryć folią aluminiową, a do powstałego sosu przelać śmietankę i wymieszać. Plastry mięsa podawać na sosie :) Smacznego!