Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne mięso wieprzowe polecam tym wszystkim, którzy lubią dobrze zjeść ;)
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1583
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17858
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1583
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17858
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Składniki
Z podanych składników przygotować marynatę. Mięso dokładnie w niej obtoczyć i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso przełożyć z marynata na rozgrzana patelnię i najpierw przez kilka minut obsmażyć z każdej strony, a następnie przykryć i dusić do miękkości (w razie potrzeby podlać niewielką ilością wody). Pod koniec duszenia mięso wyciągnąć, pokroić w plastry i jeszcze przez kilka minut dusić.
Przed podaniem przystroić świeżym rozmarynem. Smacznego!