Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne mięso wieprzowe polecam tym wszystkim, którzy lubią dobrze zjeść ;)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3838
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 264
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 346
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 146
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3838
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 264
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 346
Składniki
Z podanych składników przygotować marynatę. Mięso dokładnie w niej obtoczyć i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso przełożyć z marynata na rozgrzana patelnię i najpierw przez kilka minut obsmażyć z każdej strony, a następnie przykryć i dusić do miękkości (w razie potrzeby podlać niewielką ilością wody). Pod koniec duszenia mięso wyciągnąć, pokroić w plastry i jeszcze przez kilka minut dusić.
Przed podaniem przystroić świeżym rozmarynem. Smacznego!