Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne mięso wieprzowe polecam tym wszystkim, którzy lubią dobrze zjeść ;)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 826
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8212
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13071
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 410
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2255
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 826
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8212
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13071
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 410
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 136
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2255
Składniki
Z podanych składników przygotować marynatę. Mięso dokładnie w niej obtoczyć i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso przełożyć z marynata na rozgrzana patelnię i najpierw przez kilka minut obsmażyć z każdej strony, a następnie przykryć i dusić do miękkości (w razie potrzeby podlać niewielką ilością wody). Pod koniec duszenia mięso wyciągnąć, pokroić w plastry i jeszcze przez kilka minut dusić.
Przed podaniem przystroić świeżym rozmarynem. Smacznego!