Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, aromatyczne mięso wieprzowe polecam tym wszystkim, którzy lubią dobrze zjeść ;)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 681
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12435
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 681
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12435
Składniki
Z podanych składników przygotować marynatę. Mięso dokładnie w niej obtoczyć i na noc schować do lodówki.
Następnie mięso przełożyć z marynata na rozgrzana patelnię i najpierw przez kilka minut obsmażyć z każdej strony, a następnie przykryć i dusić do miękkości (w razie potrzeby podlać niewielką ilością wody). Pod koniec duszenia mięso wyciągnąć, pokroić w plastry i jeszcze przez kilka minut dusić.
Przed podaniem przystroić świeżym rozmarynem. Smacznego!