Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, miękka i aromatyczna szynka gotowana w zalewie 3 razy po 5 minut idealna na kanapki, polecam również na święta.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5283
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5283
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11706
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1304
Składniki
Wodę zagotuj dodaj wszystkie przyprawy, czosnek i cebulę, a następnie włóż mięso. Zagotuj i gotuj 5 minut, zostaw do całkowitego wystygnięcia. Po wystygnięciu zagotuj ponownie i gotuj 5 minut. Ostudź i zagotuj jeszcze raz i gotuj kolejne 5 minut.
Po wystygnięciu wyjmij szynkę z zalewy i włóż do lodówki. Polecam.