Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, miękka i aromatyczna szynka gotowana w zalewie 3 razy po 5 minut idealna na kanapki, polecam również na święta.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1420
Polecam.
Odsłon: 222
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 31
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7987
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1420
Polecam.
Odsłon: 222
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 31
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7987
Składniki
Wodę zagotuj dodaj wszystkie przyprawy, czosnek i cebulę, a następnie włóż mięso. Zagotuj i gotuj 5 minut, zostaw do całkowitego wystygnięcia. Po wystygnięciu zagotuj ponownie i gotuj 5 minut. Ostudź i zagotuj jeszcze raz i gotuj kolejne 5 minut.
Po wystygnięciu wyjmij szynkę z zalewy i włóż do lodówki. Polecam.