Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, miękka i aromatyczna szynka gotowana w zalewie 3 razy po 5 minut idealna na kanapki, polecam również na święta.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 518
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10415
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13470
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2728
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 518
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10415
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13470
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2728
Składniki
Wodę zagotuj dodaj wszystkie przyprawy, czosnek i cebulę, a następnie włóż mięso. Zagotuj i gotuj 5 minut, zostaw do całkowitego wystygnięcia. Po wystygnięciu zagotuj ponownie i gotuj 5 minut. Ostudź i zagotuj jeszcze raz i gotuj kolejne 5 minut.
Po wystygnięciu wyjmij szynkę z zalewy i włóż do lodówki. Polecam.