Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, miękka i aromatyczna szynka gotowana w zalewie 3 razy po 5 minut idealna na kanapki, polecam również na święta.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6006
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1822
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6006
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1822
 
         
         
                Składniki
Wodę zagotuj dodaj wszystkie przyprawy, czosnek i cebulę, a następnie włóż mięso. Zagotuj i gotuj 5 minut, zostaw do całkowitego wystygnięcia. Po wystygnięciu zagotuj ponownie i gotuj 5 minut. Ostudź i zagotuj jeszcze raz i gotuj kolejne 5 minut.
Po wystygnięciu wyjmij szynkę z zalewy i włóż do lodówki. Polecam.