Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki, lubicie swojskie wędliny czy bardziej kupne?
naczynie żaroodporne, miska, łyżka, talerz
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1692
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8792
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3157
Polecam.
Odsłon: 1971
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1692
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8792
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3157
Polecam.
Odsłon: 1971
Składniki
Przygotować zakupioną szynkę opłukać ją i osuszyć po czym dodać wszystkie przyprawy wmasowując w całe mięso odstawić na 30 minut aby przyprawy dobrze wchłonęły w mięso
Po wyznaczonym czasie mięso w przyprawach przełożyć do naczynia żaroodpornego wlać wodę zakryć naczynie pokrywą i wstawić do piekarnika ustawiając go na 200 stopni i piec 1,5 godziny, mięso przewrócić na drugą stronę chociaż raz. Po upieczeniu mięso pozostawić w naczyniu do całkowitego ostygnięcia
Takie swojskie mięsko w sam raz będzie idealne na kanapki do śniadania czy kolacji serdecznie polecam