Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szynka w galarecie z jajkiem , zachwyca smakiem ,przepis jest prosty, nie jest pracochłonny
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 91
Dziś do pracy.
Odsłon: 116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 127
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15391
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 91
Dziś do pracy.
Odsłon: 116
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 127
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15391
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Przygotowanie: Do jednego ,litra zimnej wody wsypujemy (25 g ) żelatyny.Gdy żelatyna napęcznieje wstawiam na ogień ,wsypuję 1 łyżeczkę vegety i dodaję 1 łyżkę octu lub soku z cytryny (według uznania )ziele angielskie i laurowe liście to zagotowuję, (jeśli trzeba jeszcze dosolić do smaku ) Po ostudzeniu ,wywar przecedzić i zalewać przygotowane półmiski . Szynkę z jajkiem, zawijamy w rulonik zatykamy wykałaczką i układamy na półmisku (wg.upodobań ) udekorować ,brzoskwiniami ananasami,groszkiem serem żółtym, papryką,marchewką,zieloną natką pietruszki ....
Smacznego !!!
!!!