Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały wegetariański pasztet. Szczególnie polecam rodzicom małych dzieci oraz osobom, które chcą zrzucić zbędne kilogramy
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1071
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1071
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Składniki
Soczewicę opłukać i ugotować. Gotujemy w proporcji 2 szklanki wody 1 szklanda soczewicy. Należy ją delikatnie rozgotować. Później odcedzić
Warzywa obrać, umyć i zetrzeć na tarce, albo zblendować. Połączyć warzywa z soczewicą i jajkami. Doprawić solą, pieprzem i curry.
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Włożyć masę do blaszki. Piec przez godzinę w 180 stopniach. Po wyjęciu wyjąć pasztet z blaszki i ostudzić.
Zapraszam do obejrzenia filmu gdzie krok po kroku pokazuję jak przygotować ten pasztet. Życzę smacznego!