Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy a jakie pyszne. Jeśli lubicie bataty, to to danie na pewno Wam przypadnie do gustu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1075
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4712
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1363
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1075
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4712
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1363
Składniki
Plastry schabu lekko rozbić, ale nie mocno. Bataty po obraniu pokroić w grube frytki, cebulę w piórka a pieczarki na kawałki. Wszystko umieścić w misce, dodać do smaku przyprawy i wymieszać. Wyłożyć na blachę. Schab doprawić do smaku i położyć na blaszkę lekko dociskając aby schab był między batatami, pieczarkami i cebulą. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 minut. Podawać na gorąco posypany świeżym tymiankiem.