Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy a jakie pyszne. Jeśli lubicie bataty, to to danie na pewno Wam przypadnie do gustu.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3666
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3793
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 360
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 660
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3666
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3793
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 360
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 660
Składniki
Plastry schabu lekko rozbić, ale nie mocno. Bataty po obraniu pokroić w grube frytki, cebulę w piórka a pieczarki na kawałki. Wszystko umieścić w misce, dodać do smaku przyprawy i wymieszać. Wyłożyć na blachę. Schab doprawić do smaku i położyć na blaszkę lekko dociskając aby schab był między batatami, pieczarkami i cebulą. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 minut. Podawać na gorąco posypany świeżym tymiankiem.