Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy a jakie pyszne. Jeśli lubicie bataty, to to danie na pewno Wam przypadnie do gustu.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 409
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15193
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1855
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 409
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15193
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1855
Składniki
Plastry schabu lekko rozbić, ale nie mocno. Bataty po obraniu pokroić w grube frytki, cebulę w piórka a pieczarki na kawałki. Wszystko umieścić w misce, dodać do smaku przyprawy i wymieszać. Wyłożyć na blachę. Schab doprawić do smaku i położyć na blaszkę lekko dociskając aby schab był między batatami, pieczarkami i cebulą. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 minut. Podawać na gorąco posypany świeżym tymiankiem.