Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy a jakie pyszne. Jeśli lubicie bataty, to to danie na pewno Wam przypadnie do gustu.
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 857
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 587
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 857
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 587
Składniki
Plastry schabu lekko rozbić, ale nie mocno. Bataty po obraniu pokroić w grube frytki, cebulę w piórka a pieczarki na kawałki. Wszystko umieścić w misce, dodać do smaku przyprawy i wymieszać. Wyłożyć na blachę. Schab doprawić do smaku i położyć na blaszkę lekko dociskając aby schab był między batatami, pieczarkami i cebulą. Blachę wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 minut. Podawać na gorąco posypany świeżym tymiankiem.