Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, pieczony boczek z chrupiącą skórką, idealny do kanapek.
szpagat, foremka, piekarnik,
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34968
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18164
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34968
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18164
Składniki
Wymyty, osuszony boczek rolujemy, nacinamy i nacieramy przyprawami i wstawiamy do lodówki na noc żeby przeszedł przyprawami. Na drugi dzień pieczemy w temperaturze 170 stopni Celsjusza 120 minut, do 68-70 stopni Celsjusza wewnątrz.
Upieczony możemy spożywać na gorąco lub schłodzony kroić w plastry do kanapek. Smacznego !!!