Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pozywna zupa, moze byc serwowana jako jednodaniowy posilek
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 140
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1236
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 224
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 140
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1236
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 224
Składniki
Cebule podsmazam na oleju i dodaje czosnek. Po kolei wrzucam papryki, pieczarki i jak sa juz uduszone to dodaje puszke pomidorow oraz koncentrat pomi Jak juz widze ze warzywa sa miekkie to dodaje wode. Po ok 20 min blenduje wszystko i dodaje bulgur zeby sie ugotowal. dorowy. Osobno na patelni posmazam mieso mielone. Wszystko razem lacze i na koncu posypuje pietruszka albo kolendra. Przyprawy wg uznania. Smacznego