Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem, która dzięki sporej ilości przypraw jest niezwykle aromatyczna. Podana z grzankami lub zrumienioną bagietką jest bardzo sycąca.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1286
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5815
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18433
Składniki
Oczyszczone pory kroimy w półplasterki, ziemniaki w kostkę - podsmażamy na maśle. Przekładamy do garnka, zalewamy 2 litrami wody, dodajemy wszystkie przyprawy i dusimy do miękkości. Miksujemy na gładko, jeżeli trzeba doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z natką pietruszki i grzankami.