Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszny, zarówno zabielany z ziemniaczkami, jak i czysty do krokietów, pierogów, czy z uszkami.
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 97
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 66
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 119
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19670
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 97
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 66
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 57
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 119
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19670
Składniki
Mięso (kości) umyc, poporcjowac, ugotowac w osolonej wodzie. Zebrac pianę, która się utworzy. Dodac cebulę, marchew, pietruszkę w całości. Wsypac przyprawy, gotowac. Umyte i obrane buraki zetrzec na grubej tarce, dodac do wywaru. Doprawic octem i cukrem. Zagotowac.
Zabielic śmietaną. Podawac oddzielnie z ziemniaczkami okraszonymi smażoną cebulką lub razem z rozgniecionymi ziemniakami. Smacznego.