Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podawany przy kolacji wigilijnej. Doskonały do pierogów i kapuśniaczków. Gotujemy dzień wcześniej tak aby barszcz nabrał aromatu i koloru.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5849
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8965
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8211
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5622
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5849
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8965
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8211
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5622
Składniki
Buraki oraz włoszczyznę obieramy , kroimy na cząstki. Zalewamy wodą do wysokości warzyw. Wrzucamy liścia i ziele, gotujemy. Zmniejszamy płomień, trzymamy ok godziny.
Na patelni z niewielką ilością oleju podsmażamy cebulę, dodajemy do zupy. Jabłko myjemy, dzielimy na cząstki i wrzucamy do zupy. Chwilę gotujemy. Zostawiamy barszcz pod przykryciem do następnego dnia. Na drugi dzień doprawiamy solą, pieprzem oraz majerankiem. Dodajemy dwie łyżki octu.