Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz ukraiński to zupa z buraków, kapustą świeżą oraz ziemniaki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1760
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1539
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1502
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1838
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1760
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1539
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1502
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1838
Składniki
Warzywa obieramy kroimy w drobną kostkę,a fasolkę na kawałki.Zalewamy wodą dodajemy 2 łyżeczki soli pieprz ziarnisty oraz kostkę rosołową.
Gdy warzywa są na pól miękkie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i pomidora. Zalewamy śmietanką 30 % i dodajemy świeżego koperku odrobinę