Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 354
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1271
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
fasole namoczyć najlepiej poprzedniego dnia i ugotować
buraki obrać i pokroić w słomkę,gotowac
dodać marchew,cebulę ,pomidory,por,seler,pietruszke (korzeń)-gotowac
kapustę pokroic (dość grubo) dodac do garnka ,wrzucic przyprawy i posiekany czosnek
kiedy warzywa sa lekko twarde dodac fasolę,chwile pogotowac ,doprawić śmietaną 18 %, maggi.Posypac natka pietruszki.
Lubie jak w barszczu jest duzo warzyw.Do zupy nie dodaje tłuszczu.