Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 199
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 114
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1245
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4191
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1272
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 199
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 114
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1245
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4191
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 1272
Składniki
fasole namoczyć najlepiej poprzedniego dnia i ugotować
buraki obrać i pokroić w słomkę,gotowac
dodać marchew,cebulę ,pomidory,por,seler,pietruszke (korzeń)-gotowac
kapustę pokroic (dość grubo) dodac do garnka ,wrzucic przyprawy i posiekany czosnek
kiedy warzywa sa lekko twarde dodac fasolę,chwile pogotowac ,doprawić śmietaną 18 %, maggi.Posypac natka pietruszki.
Lubie jak w barszczu jest duzo warzyw.Do zupy nie dodaje tłuszczu.