Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Barszcz Wigilijny last minut, bez potrzeby dodawania zakwasu, szybki w przygotowaniu, gotowy do spożycia od razu po ugotowaniu, lecz najlepiej smakuje na drugi dzień gdy smaki się przegryzą. Świetnie smakuje z pierogami, uszkami, kapuśniaczkami. Warzywa z barszczu można wykorzystać do sałatki buraczanej.
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36154
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 209
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 355
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36154
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 209
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 355
Składniki
Włoszczyznę obrać umyć pokroić w mniejsze kawałki, czosnek liście laurowe, ziele angielskie, pieprz, zalać wodą i gotować około 40 minut. Po tym czasie do gotujących się warzywa dołożyć obrane umyte i pokrojone w plastry buraki, grzyby oraz obrane jabłka oaz skórki z nich, dla zatrzymania ładnego koloru dodaje również ocet. Całości gotować jeszcze około 25 minut na małym ogniu. Gotowy barszcz doprawiam do smaku i przecedzam przez sito.