Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
z łopatki wieprzowej, też smakuje wyśmienicie
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 93
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 175
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6026
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3407
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17815
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 93
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 175
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6026
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3407
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17815
Składniki
Mięso umyć i pokroić w kostkę. Przyprawić solą i pieprzem, podsmażyć na gorącej patelni. Przełożyć do garnka.
Cebulę, paprykę i pieczarki umyć i pokroić. Podsmażyć na patelni. Podsmażone warzywa lekko oprószyć mąką i dobrze wymieszać. Dodać koncentrat pomidorowy, wymieszać. Przełożyć do garnka z mięsem.
Całość zalać wywarem z rosołu i doprowadzić do wrzenia. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką. Gotować na małym ogniu około 1 godziny. SMACZNEGO!