Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) jedna z MOIch ulubionych zup ,z przetworów domowych ( w słoiku )
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8235
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8235
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Składniki
Żeberka i pokrojoną w plasterki marchew w zalać 1,5 l wody i gotować do miękkości. Następnie wrzucić botwinkę ze słoika gotować jakieś 10 min. Doprawić do smaku octem ,solą oraz pieprzem. Podawać z ugotowanymi ,ubitymi ziemniakami okraszonymi cebulką przysmażoną na smalcu.
Pod spodem link do botwinki w słoikach