Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) jedna z MOIch ulubionych zup ,z przetworów domowych ( w słoiku )
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2524
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 124
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4340
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2524
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 124
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4340
Składniki
Żeberka i pokrojoną w plasterki marchew w zalać 1,5 l wody i gotować do miękkości. Następnie wrzucić botwinkę ze słoika gotować jakieś 10 min. Doprawić do smaku octem ,solą oraz pieprzem. Podawać z ugotowanymi ,ubitymi ziemniakami okraszonymi cebulką przysmażoną na smalcu.
Pod spodem link do botwinki w słoikach