Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna zupka,kolor taki uzyskuję ponieważ buraczki daje pod koniec gotowania.
Polecam.
Odsłon: 566
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 467
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 334
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 49
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 791
Polecam.
Odsłon: 566
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 467
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 334
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 49
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 791
Składniki
wykonanie :Do garnka wlać 2 litry wody, dodać kości wieprzowe, marchew, buraczki oraz liść pora i gałązka selera pokrojoną drobno, gotować do miękkości mięsa i buraków(buraczki miękkie wyjąć z wywaru i ostygnięte zetrzeć na tarce jarzynowej doprawić octem i cukrem z opisu). Następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki doprawić do smaku przyprawą z dodatkiem soli , gotować do miękkości ziemniaków, jak już są miękkie dodać drobno pokrojoną kapustę pekińską oraz fasolę, liść laurowy oraz ziele , gotować do miękkości kapusty. Gdy wszystko jest już miękkie dodać wcześniej przygotowane buraczki, zagotować, śmietanę rozprowadzić z wywarem z zupy, zagotować. Po wyłączeniu gazu pokroić drobno natkę pietruszki. Dodatkowo można dodać jajko ugotowane na twardo.