Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obserwujący Insta, wiedzą o co kaman…zdecydować nie mogliśmy się, kilka produktów „trza” było użyć z lodówy ;) no i jest…cudna zupa cebulowa z grzybami, świeżymy grzybami, świeżymi grzybami i świeżymy grzybami :P Mega <3 a te ziemniory i ofkors, Rob mnie zabija za tę kaszę, ale kocham :P PĘCZAK <3 luknijcie ;)
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 11
Polecam.
Odsłon: 756
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2032
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 11
Polecam.
Odsłon: 756
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2032
Składniki
Cebule kroimy w piórka, szklimywytopionej słoninie, dodajemy pokrojone w plasterki grzyby, posiekany czosnek, pokrojony w kostkę seler i ziemniaki, liść laurowy, ziele angielskie, wrzucamy kaszę, oprószamy solą i pieprzem. Dusimy wszystko pod przykryciem przez kwadrans i zalewamy wrzątkiem ( 1,5 l ). Gotujemy do miękkości ziemniaków. Śmietanę wyrabiamy z kilkoma łyżkami zupy, dodajemy do całości, dokładnie mieszamy, podajemy z posiekaną natką pietruszki.